Egy nagyon hosszú út után egy nagyon jelentős mérföldkőhöz ért a vállalkozásunk. Közben rengeteget fejlődtünk, sok kihíváson vagyunk túl. Az utóbbi időben tapasztalhattátok, hogy kevésbé voltunk aktívak – ami a tartalomfejlesztést illeti –, persze a személyes segítségnyújtás folyamatos volt azokkal, akikkel tartottuk a kapcsolatot e-mailben. Ebből mi sosem engedtünk és engedünk, mert célunk, hogy mindig egy biztos pont lehessünk az online vállalkozói életetekben.

De hogy mi volt az “eltűnésünk” oka?

A Coursemakerrel elindultunk egy új irányba is az online oktatás mellett

Az elmúlt 1,5 évben elvonultunk kivitelezni. 🙂 Na nem sajátot, másokét. Ennek több oka is volt. Első és legkézenfekvőbb, kiszolgálni egy olyan célközönséget is, akiknek a kiviteleztetés az ideális megoldás, hogy elérjék vállalkozói céljukat.

Az igazi miértünk viszont: Testközelből szerettünk volna látni és részesei lenni jó pár minőségi, nulláról induló online szakértői vállalkozás megszületésének a mi módszerünkkel. Szakmailag fejlődni, kihívások elé állni, esettanulmányokat készíteni nektek, alakítani, tökéletesíteni a Szakértőből Mesterré válás módszerünket. Sok sok különböző téma, szakma, piac, elvárás.

Hiszen mi azt valljuk, hogy egy olyan piacon, ami folyamatosan fejlődik, egy szakértő csak úgy maradhat hosszabb távon is valódi szakértője a témájának, ha személyesen is foglalkozik projektekkel, tehát tűz közelben marad. Enélkül a tudása évül, mert az igazi tudás a gyakorlat során születik, és a nehézségek, tapasztalások által képes egy következő szintre lépni.

Jelentjük, sikerült nagyon sikeres 1,5 évet zárnunk

Életre szóló üzleti és baráti kapcsolatokat szereztünk, és útjának indítottunk a kivitelezési szolgáltatásunk által olyan projekteket, amik már havi 7 számjegyű forgalmat generálnak, és többezer embernek segítenek a szaktudás eredményesebb átadásával.

Mindemellett pedig úgy éreztük, eljött az ideje kicsit “ráncbaszedni” a vállalkozásunk megjelenését is, és kibővíteni a szolgáltatásainkat (nyilvánosan is). Ezért a kivitelezési megbízások mellett – amennyire időnk engedte:

elkezdtük felépíteni az új Coursemaker brandet.

Célunk volt, hogy sokkal nagyobb betekintést engedjünk abba, kik vagyunk és hogyan látjuk a világot, hiszen ezek formálják a közösségeket, és mi komoly mozgalmat tervezünk! 🙂 Régóta éreztük már Daniellával, hogy amit kívülről látni a vállalkozásunkból az sokkal-sokkal kevesebb, mint ami a fejünkben belül már összeállt, de most végre megszületett!

Nem titkoljuk, nagyon sok átdolgozott éjszaka van mögöttünk (az elmúlt napokból például 4), de úgy érezzük, minden percét megérte a kemény munka, mire mindent kidolgoztunk és megvalósítottunk.

Mi következik most?

Tudásanyagok!! 🙂 Rövid távú célunk a megszerzett tapasztalatainkat tudásanyagokba és tanfolyamokba tölteni nektek! 🙂 Ennek első állomása, hogy átdolgoztuk és kibővítettük a 10+1 lépés a sikeres online tanfolyamodig ingyenes útmutatónkat, illetve elkészült és felkerült egy teljesen új összefoglalónk is, a 7 ok, amiért szakértőként szükséged van egy online tanfolyamra + VALÓS SIKERPÉLDÁK. Ezt szintén le tudod tölteni itt.

 

És még egy utolsó gondolat: Tudod, már a mesékből is megtanuljuk, hogy egy küldetés akkor igazán jó, ha kicsit félelmetes is. Az elmúlt időszak ráadás hozadéka, hogy megtaláltuk a miénket!

Küldetésünk, hogy megreformáljuk a szakértői vállalkozások piacát, és ezáltal segítsünk neked felépíteni egy olyan szakértői vállalkozást, amiben a nagyobb szolgálat és a szabad vállalkozói élet együtt is megvalósítható.

Köszönjük, hogy velünk tartasz, és köszönjük az eddigi bizalmadat, türelmedet! Az oldal teljes egészében elérhető, fedezd fel!

 

U.i.: Minden észrevételnek örülünk, több szem többet lát, és a weboldalunk neked készült. Köszönjük, ha megírod az első benyomásodat. 🙂

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

A "Hozzászólás küldése" gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót!
.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük