KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd a szaktudásod önjáró bevételszerzővé tenni?

2×2 órás konzultációnk és az ehhez járó extrák segítségével egyszerűbb lesz, mint kinyitni a jegyzetfüzeted. Az átadott tudással és módszertannal olyan érzésed lesz, mintha emberelőnyben kezdenél egy mérkőzést.

Személyes konzultáció, ahol te vagy a középpontban…

  • Olyan tudással rendelkezel, melyről tudod, mennyire értékes. Tudod, hogy képes vagy többezer ember életére pozitív hatással lenni, és már bele is vágtál a folyamatokba, de valami még hiányzik a rendszerből. Valami, amivel az egész struktúra kiterjeszthető, sőt idővel önjáróvá tehető.

  • Konzultációs szolgáltatásaink keretein belül megtanítunk arra, hogyan építsd be ezt a pluszt a vállalkozásod jelenlegi fogaskerekei közé.

  • Nagyon sok apró kérdést szívesen válaszolunk meg napi szinten e-mailben is teljesen önzetlenül, hiszen az egyik alapelvünk a személyes kapcsolat elmélyítése követőinkkel, és az őszinte segíteni akarás előtérbe helyezése. Hiszünk abban, hogy ezzel előre mozdítjuk a világot, és követőink vállalkozói sikerét.

  • De egyre több olyan megkeresést is kapunk ügyfeleinktől, követőinktől, ahol azt kérdezik tőlünk, hogy: “Van-e lehetőség személyesen is konzultálni velünk, mert olyan jó lenne, ha teljesen rám tudnátok fókuszálni, és a személyes, vállalkozásomat érintő kérdéseket közösen átbeszélni, és megoldásokat kidolgozni.”

  • Ezért dolgoztuk ki, és indítottuk el a Coursemaker konzultációs szolgáltatását, ahol 2 órán keresztül személyreszabottan csak veled foglalkozunk, részletesen átbeszéljük a téged és vállalkozásodat érintő aktuális kérdéseidet személyesen vagy Skype-on.