Egyre inkább érvényesül az a trend, hogy a bankkártyás fizetés felváltja (vagy legalábbis utoléri) a készpénzes fizetést. Az online boltok és szolgáltatók jelentős része is biztosít bankkártyás fizetési lehetőséget ügyfelei és vásárlói számára. Elmondjuk, nálunk hogyan fizethetsz és miért biztonságos a Coursemakernél a bankkártyás fizetés.

Hogyan fizethetsz a Coursemakernél?

Jelenleg és a jövőben nálunk a Coursemakernél csak bankkártyás fizetéssel tudsz vásárolni. És ha tovább olvasol, elmondjuk, miért döntöttünk így, és miért jó ez neked, milyen előnyökkel jár.

Korábban weboldalunkon alapvetően háromféleképpen lehetett fizetni oktatóanyagainkért illetve szolgáltatásainkért:

  • banki befizetéssel,
  • átutalással
  • vagy bankkártyás fizetéssel.

A trendek és vásárlói szokások viszont egyre inkább azt diktálják, hogy a bankkártyás fizetés felé halad a világ. Ma már a bankkártyás fizetés egyre elfogadottabb, az átutalást és banki befizetést a körülményességük miatt pedig egyre kevesebben választják online vásárláskor.

A technika fejlődik, mi pedig lépést tartunk vele

A XXI. században élünk. És online vállalkozásként egyértelmű, hogy minden szempontból a bankkártyás fizetési opció kínálja a legnagyobb rugalmasságot, ügyfélszemszögből pedig a kényelmes, hibamentes, biztonságos fizetést.

Banki befizetés

Egy banki befizetés során be kellett menned egy bankfiókba, és ott készpénzt befizetned a céges számlánkra. Ez rengeteg időt igényelt a részedről az utazás és banki várakozás miatt. Nem túl elegáns fizetési mód.

Átutalás

Az átutalás már valamivel egyszerűbb volt, ha ugyanis rendelkeztél netbankkal, a számládról otthonról is elutalhattad a szóban forgó összeget. Azonban fennállt a hibázás lehetősége is, a számlaszám vagy az átutalandó összeg megadásakor. Nem beszélve arról, hogy átutaláskor neked, mint vevőnek kellett megfizetned a bank felé a tranzakciós jutalékot is. És persze itt is külön időt kellett szakítanod az utalás elintézésére, és pontosan tudjuk, hogy a “majd holnap” a hét legzsúfoltabb napja. 🙂

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés azonban egyszerűbb, gyorsabb és minden szempontból előnyösebb, hiszen közvetlenül a megrendelés leadása után kizárólag a bankkártyád adatait kell megadnod egy biztonságos online felületen, amely levonja a szóban forgó összeget.

Hibamentes, kényelmes, gyors megoldásról van szó, amely teljes mértékben automatizálható, nem igényel részünkről emberi beavatkozást, ráadásul tranzakciós költség sincs részedre, ahogyan plusz erőfeszítéseket sem kell tenned egy netbankra való belépéssel vagy egy bankfiók személyes meglátogatásával.

A sikeres bankkártyás fizetést követően a megrendelésedről egy visszaigazoló e-mailt küldünk, amely tartalmazza a fizetési részleteket és természetesen a számlát, továbbá amennyiben online oktatóanyagot vásároltál, a hozzáférésedet is.

A bankkártyás fizetés kényelmes és biztonságos

Online vállalkozókként elközelezettek vagyunk abban, hogy építsük a bizalmat a piacon az online fizetésekkel kapcsolatban, hogy egyre többen akarják ezt a fizetési módot választani, és egyre kevesebben kételkedjenek annak megbízhatóságában.

Amikor a Coursemakernek fizetsz, a tranzakció a külső banki partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. A Barion egy magyar fejlesztésű, az MNB engedélye alapján működő online fizetési forma. Ez az online vásárlásnak egy teljes mértékben biztonságos módja. Itt írtunk bővebben a Barionról.

Ráadásul az általad megadott bankkártyaadatok hozzánk semmilyen formában nem jutnak el, sőt minden információ titkosított és biztonságos módon továbbítódik SSL Tanúsítvány használatával. Tehát gyakorlatilag nem a mi oldalunkon, hanem egy külső, erre specializálódott oldal biztonságos felületén fizetsz.

Biztosak vagyunk abban, hogy a fenti érvekkel te is egyetértesz, és mivel követsz minket, feltételezzük, hogy te is szeretnéd a szaktudásodat online képviselni. Arra bíztatunk, hogy te is legyél iránymutató és a vevői oldal mellett tapasztald meg online vállalkozói oldalról is a bankkártyás fizetés előnyeit.

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez! Érdekel a véleményed!

A "Hozzászólás küldése" gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót!
.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük